Έσλιν 8, Λαμία, Τ.Κ: 35132

Τηλ.: 22313 05560

Κανονισμός Λειτουργίας

free-motion-programmata-tmimata-evdomada-lamias

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Η εγγραφή στο Γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες, με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Για την εγγραφή ανηλίκου, είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία του κηδεμόνα και η υπογραφή από αυτόν Υπεύθυνης Δήλωσης – συγκατάθεσης για την εγγραφή του προστατευόμενου μέλους.
2. Κάθε συνδρομή είναι αυστηρά προσωπική και αφορά το μέλος που αναφέρεται στην αντίστοιχη Απόδειξη Παροχής Υπηρεσίας και μόνο.
3. Τα μέλη κατά την είσοδο στο Γυμναστήριο, υποχρεούνται να επιδεικνύουν τη κάρτα μέλους και να την περνούν από την ειδική συσκευή αναγνώρισης (barcode), που βρίσκεται στην Reception.
4. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και περιέχει πληροφορίες για την ταυτότητα του μέλους που είναι απαραίτητες για την αναγνώρισή του (δημογραφικά στοιχεία, φωτογραφία) και τον έλεγχο της συνδρομής του (λήξη προγράμματος, οικονομικές υποχρεώσεις).
5. Κάθε μέλος υποχρεούται εντός τριών ημερών από την ημερομηνία εγγραφής, να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο, που να βεβαιώνει πως επιτρέπεται η σωματική του άσκηση. Η βεβαίωση αυτή, ανανεώνεται κάθε 12 μήνες. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της βεβαίωσης, το μέλος γυμνάζεται με δική του ευθύνη και το γυμναστήριο δικαιούται να μην επιτρέπει την είσοδο στο μέλος μέχρι την προσκόμιση της βεβαίωσης.
6. Παρακαλούμε μην αφήνετε χρήματα ή αντικείμενα αξίας στα ντουλάπια. Κάθε μέλος με δική του ευθύνη θα πρέπει να ασφαλίζει τα προσωπικά του αντικείμενα στα ντουλάπια των αποδυτηρίων, τα οποία χρησιμοποιεί μόνο κατά την παραμονή του στο χώρο. Απαγορεύεται η μόνιμη χρήση ντουλαπιού. Το γυμναστήριο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων.
7. Η συμπεριφορά και η παρουσία των μελών, πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής.
8. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Γυμναστηρίου.
9. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και διακίνηση παράνομων ουσιών ή συμπληρωμάτων διατροφής εντός του Γυμναστηρίου.
10. Απαγορεύεται η δημιουργία θορύβων στο χώρο και η όχληση των μελών.
11. Η χρήση των ντουλαπιών επιτρέπεται μόνο κατά την παραμονή στο Γυμναστήριο.
12. Για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων, καμία ευθύνη δεν φέρει το Γυμναστήριο.
13. Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική.
14. Η χρήση αθλητικής περιβολής και αθλητικών υποδημάτων, είναι υποχρεωτική.
15. Η χρήση όλων των μηχανημάτων άθλησης του Γυμναστηρίου, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα με βάση τις υποδείξεις των υπευθύνων του γυμναστηρίου. Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα πριν χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να ρυθμίζονται μόνο από τον υπεύθυνο γυμναστή.
16. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στους χώρους του γυμναστηρίου πέραν των ωρών λειτουργίας. Ειδικότερα στις αίθουσες άσκησης, η παραμονή επιτρέπεται έως 15 λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας.
17. Τα μέλη πρέπει να έχουν υπόψη τους τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου, προς αποφυγή ατυχημάτων.
18. Η αγορά οποιασδήποτε συνδρομής, συνεπάγεται την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων του κανονισμού.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ.

Αυξομείωση Γραμματοσειράς
Αντίθεση