Έσλιν 8, Λαμία, Τ.Κ: 35132

Τηλ.: 22313 05560

Functional Training System

Η προπόνηση, βασίζεται στην παραδοχή πως ”είμαστε τόσο δυνατοί όσο το πιο αδύνατό μας σημείο”.  Χρησιμοποιώντας τον πρωτοποριακό εξοπλισμό (AirfitPro, Vector System, Renegade, κ.λπ.), σχεδιάζουμε cross training προπονήσεις υψηλής έντασης, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Τα προϊόντα υψηλής αθλητικής απόδοσης, είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ασκήσεις ελεύθερα, σε τρισδιάστατο άξονα, χωρίς κανένα περιορισμό. Χρησιμοποιώντας το σώμα ως σύνολο, σαν ολοκληρωμένη μονάδα, ο ασκούμενος μπορεί να εκτελεί “λειτουργικές” ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον πυρήνα και σταθεροποιούν το σώμα.

Είτε προπονείστε για οποιοδήποτε άθλημα, είτε θέλετε απλά μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η προπόνηση σας παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σας.

 

Start to move

Πρόγραμμα προσαρμογής και εξοικείωσης με το Functional Training System (Λειτουργική Προπόνηση) . Με το Start 2 Move® επικεντρωνόμαστε στην άρτια προετοιμασία των ασκουμένων ώστε να τεθούν οι βάσεις για το νέο τρόπο προπόνησης.

Χρησιμοποιούμε νέα εργαλεία ( AirFit™ Trainer Pro, Renegade™, Vector Trax, κ.λ.) νέες κινήσεις και νέους κανόνες άσκησης που μας εισάγουν στη φιλοσοφία της Λειτουργικής Προπόνησης.

 

Real Cross

Η αρχή της διαφορετικότητας είναι εδώ και εφαρμόζεται σε κάθε προπόνηση. Συνδυάζουμε Αερόβια Άσκηση και Λειτουργική Προπόνηση επιτυγχάνοντας κάθε φορά δύναμη, ισχύ, αντοχή, ταχύτητα και ευλυγισία μέσα σε μία προπονητική μονάδα.

Ένταση είναι η λέξη κλειδί.

 

Real Strength

Προπόνηση σε Σταθμούς. Παραδοσιακά προγράμματα δύναμης εφαρμόζονται με νέες κινήσεις και μέσα. Ολοκληρωμένη σταθμική προπόνηση δύναμης για όλα τα επίπεδα των ασκουμένων.

 

Real Functional

Σε αυτή την τάξη, κάνουμε πράξη τον ορισμό της Λειτουργικής άσκησης. Στο Real Functional® κινούμαστε πάνω στις εξής βασικές κινήσεις: Πιέσεις – έλξεις – περιστροφές – μετακινήσεις – αλλαγές επιπέδου – και συνδυασμοί όλων αυτών (οποιαδήποτε σύνθεση δύο ή περισσοτέρων από αυτές).

Στην ουσία προετοιμάζουμε τον ασκούμενο για να ανταπεξέλθει στις επαναλαμβανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητάς του.

 

PT4 Pro Suspension Training

Η προπόνηση με ιμάντες βασίζεται σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος. Ανάλογα με τη θέση του σώματος σε σχέση με το έδαφος, η δυσκολία αυξάνεται ή μειώνεται. Έτσι το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να προσαρμοστεί στα επίπεδα του κάθε αθλητή.

Η προπόνηση με ιμάντες παρέχει ιδανικά ερεθίσματα στο σώμα, ώστε να βελτιστοποιήσει τη λειτουργικότητα και τη δύναμη του κεντρικού τμήματος σώματος.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι κοιλιακοί, οι ραχιαίοι καθώς και μια σειρά άλλων σημαντικών μυών «δουλεύουν» για να σταθεροποιήσουν το σώμα. Αποτέλεσμα: μία δυνατή και λειτουργική σπονδυλική στήλη.

Αυξομείωση Γραμματοσειράς
Αντίθεση